考试吧

成人高考

考试吧>成人高考>成人高考模拟试题>正文
2022成人高考高起点英语专项练习题及答案(十八)
考试吧 2022-07-15 16:33:40 评论(0)条

  点击查看:2022成人高考高起点英语专项练习题及答案汇总

  完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分。)

  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  I hand been sitting by myself in my usual compartment for at least ten minutes, waiting __1__. The trains from Littlebury never seemed to start __2__ and I often thought that I could have __3__ in bed a little longer or had __4__ cup of tea before __5__. Suddenly I heard someone shouting __6__ the platform outside. A young girl was running towards the train. The man __7__ put out his hand to stop her but she ran past him and opened the door of my compartment. Then the whistle blew and the train started.

  “I nearly missed it, __8__?” the girl said. “How long does it take to __9_ London?” “It depends on the __10__.” I said. “Some days it‘s __11__ others.”

  “I‘ll have to have my watch mended, __12late again tomorrow,” she said. “It’s my first day __13__ with a new firm today and they told me that the man __14__ is very strict. I __15__ him yet so I don‘t know __16__ but he sounds a bit frightening.”

  She talked about her new job __17__ the way to London and before long, I realized that she was going to work for my firm. My __18__ secretary had just left so I must be her new boss. __19__ only fair to tell her.

  “Oh, dear,” she said. “__20 mistake! I wish I had known.”

  “Never mind,” I said. “At least you‘ll know when your train’s late that mine will be, too.”

  ( )1.A. the train to start B. for the train start

  C. the train‘s start D. for the train to start

  ( )2.A. on their hour B. on time C. at their hour D. at time

  ( )3.A. lain B. laid C. lied D. lay

  ( )4.A. other B. some other C. another D. one other

  ( )5.A. I had left the home B. leave from home

  C. leaving home D. to leave home

  ( )6.A. at B. by C. in D. on

  ( )7.A. at place B. on duty C. for control D. in post

  ( )8.A. haven‘t I B. don’t I C. wasn‘t I D. didn’t I

  ( )9.A. get to B. arrive to C. reach to D. make to

  ( )10.A. driver to the engine B. driver engine

  C. engineer‘s driver D. engine driver

  ( )11.A. far slower that B. much slower than

  C. a lot more slow than D. a great deal more slow that

  ( )12.A. in order not be B. so as not to be

  C. for not being D. so that it‘s not

  ( )13.A. at job B. in job C. in work D. at work

  ( )14.A. I‘m going to work for B. what I’m going to work for

  C. for which I‘m going to work D. which I’m going to work for

  ( )15.A. didn‘t meet B. haven’t met C. didn‘t know D. haven’t known

  ( )16.A. what he is like B. what is he like

  C. how he is D. how is he

  ( )17.A. through B. by C. on D. in

  ( )18.A. proper B. own C. same D. self

  ( )19.A. There was B. That was C. It was D. Was

  ( )20.A. What a terrible B. What terrible C. How terrible D. So terrible

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

  完形填空

  1.D 2.B 3.A 4.C 5.C 6.D 7.B

  8.D 9.A 10.D 11.B 12.B 13.A 14.D

  15.B 16.A 17.C 18.B 19.C 20.A

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

展开全文

成人高考万题库

更多
语文
语文
已有3137240人做题
下载
政治
政治
已有12898369人做题
下载
英语(高起点)
英语(高起点)
已有1147036人做题
下载

成人高考章节课

全部科目

成人高考VIP课

更多热门课程
评论(0条) 发表
Copyright © 2004-
考试吧(m.566.com)北京美满明天科技有限公司
社会统一信用代码:91110108MA01WU311X
帮助中心