考试吧

成人高考

考试吧>成人高考>成人高考模拟试题>正文
2022成人高考高起点英语专项练习题及答案(十七)
考试吧 2022-07-15 16:30:12 评论(0)条

  点击查看:2022成人高考高起点英语专项练习题及答案汇总

  语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  ( )1.A. straight B. prefer C. enough D. fall

  ( )2.A. low B. though C. knowledge D. sold

  ( )3.A. calm B. hall C. talk D. ball

  ( )4.A. already B. each C. league D. weak

  ( )5.A. produce B. true C. computer D. news

  词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

  ( )6. Are you sure you don‘t have _______ advice to give me? I really need _______.

  A. any; any B. some; any C. any; some D. any; some

  ( )7. When we saw his face, we knew _______ was bad.

  A. the news B. some news C. a news D. news

  ( )8. The number of students in our school ________.

  A. increased B. is increased C. has increased D. are increased

  ( )9. ________ your step, or you might fall into the water.

  A. See B. Watch C. Miss D. Look at

  ( )10. The meeting _______.

  A. is to put off B. is going to put off

  C. is to be put off D. will put off

  ( )11. Since the road is wet this morning, last night _______.

  A. it must be raining B. it must rain

  C. it must have rained D. it must have been rained

  ( )12. Nothing could stop _______.

  A. him come B. that the came

  C. him from coming D. him to come

  ( )13. The noise of desks _______ could be heard out in the street.

  A. opened and closed B. to be opened and closed

  C. being opened and closed D. having been opened and closed

  ( )14. The medicine will ______ you good.

  A. do B. save C. give D. help

  ( )15. A few years later, I found my hometown completely _______.

  A. changed B. changing C. to be changed D. to change

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

  ( )16. This novel is worthy of _______.

  A. reading B. read C. having read D. being read

  ( )17. It is very kind ______ see me.

  A. from you to B. as C. as if D. like that

  ( )18. It looks _______ it‘s going to rain.

  A. that B. as C. as if D. like that

  ( )19. The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.

  A. lift B. reach C. rise D. touch

  ( )20. They lives ______ the other side of the road.

  A. in B. on C. for D. by

  ( )21. She can speak Japanese better than ________else.

  A. the one B. no one C. anyone D. another

  ( )22. This lesson is _______ than the last one.

  A. more easier B. more easy C. very easier D. much easier

  ( )23. Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday, ________?

  A. wasn‘t B. is it C. was it D. isn’t it

  ( )24. This book is for students ______ native language is not English.

  A. of whom B. that C. which D. whose

  ( )25. You may not go out _______ your work is done.

  A. before B. until C. where D. as

  ( )26. Look what Father_______ me when he came from work.

  A. brought B. took C. carried D. fetched

  ( )27. Nobody knew _______ there.

  A. how long time I had been B. how long had I been

  C. how long time had I been D. how long I had been

  ( )28. The harder he studies, _______.

  A. he‘ll make great progress B. the greater progress he’ll make

  C. he‘ll make greater progress D. the greater he’ll make progress

  ( )29. ________, I would have gone to see him.

  A. Have I had time B. Had I time

  C. Had I had time D. would I have had

  ( )30. He didn‘t go to France, the doctor suggested that he _______there.

  A. won‘t go B. not go C. not to go D. didn’t go

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

  语音知识

  1.A 2.C 3.A 4.A 5.B

  词汇与语法知识

  6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C

  13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A

  20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A

  27.D 28.B 29.C 30.B

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

展开全文

成人高考万题库

更多
语文
语文
已有3137240人做题
下载
政治
政治
已有12898369人做题
下载
英语(高起点)
英语(高起点)
已有1147036人做题
下载

成人高考章节课

全部科目

成人高考VIP课

更多热门课程
评论(0条) 发表
Copyright © 2004-
考试吧(m.566.com)北京美满明天科技有限公司
社会统一信用代码:91110108MA01WU311X
帮助中心