考试吧

成人高考

考试吧>成人高考>成人高考模拟试题>正文
2022成人高考高起点英语专项练习题及答案(十二)
考试吧 2022-07-14 16:37:16 评论(0)条

  点击查看:2022成人高考高起点英语专项练习题及答案汇总

  Cloze (20 points)

  Directions:

  For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  When Pat Jones finished college, she decided she wanted to travel around the world and see as many foreign places as she could _51_ she was young. Pat wanted to visit Latin America first, so she got a job _52_ an English teacher in a school in Bolivia. Pat spoke a little Spanish, _53_ she was able to communicate with her students even when they didn't know much English.

  A sentence she had read somewhere stuck in her mind: if you dream _54_ a foreign language, you have really mastered it. Pat repeated this sentence to her students and hoped that someday she would dream in Spanish and they would dream in English.

  One day, one of her worst students came up and explained in Spanish that he had not done his homework. He had _55_ early, and had slept badly.

  "What does this have to do with _56_?" Pat demanded.

  "I dreamed all night, Miss, Jones, and my dream was in English!"

  "In English" Pat was very surprised, since he was such a bad students. She was _57_ secretly jealous. Her dreams were still not in Spanish. But she encouraged her young student, "Well, tell me about your dream."

  "All the people in my dream _58_ English," the student said, "And all the signs were in English. All the newspapers and magazines and all the TV programs were in English."

  "But that's wonderful," said Pat, "What did all the people say to you?"

  "I'm _59_, Miss Jones. that's _60_ I slept so badly. I didn't understand a word they said. It was a nightmare!"

  1.A. as B. while C. if D. since

  2.A. for B. of C. as D. like

  3.A. and B. but C. so D. yet

  4.A. in B. about C. of D. for

  5.A. got up B. gone to bed C. fallen asleep D. woken up

  6.A. you B. me C. your dream D. your homework

  7.A. usually B. seldom C. also D. still

  8.A. read B. liked C. spoke D. learned

  9.A. shy B. silly C. sorry D. sad

  10.A. how B. why C. when D. where

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

  Cloze

  1.B 2.C 3.C 4.A 5.B 6.D 7.C 8.C 9.C 10.B

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

展开全文

成人高考万题库

更多
语文
语文
已有3137240人做题
下载
政治
政治
已有12898369人做题
下载
英语(高起点)
英语(高起点)
已有1147036人做题
下载

成人高考章节课

全部科目

成人高考VIP课

更多热门课程
评论(0条) 发表
Copyright © 2004-
考试吧(m.566.com)北京美满明天科技有限公司
社会统一信用代码:91110108MA01WU311X
帮助中心