考试吧

成人高考

考试吧>成人高考>成人高考模拟试题>正文
2022成人高考高起点英语专项练习题及答案(九)
考试吧 2022-07-13 11:52:12 评论(0)条

  点击查看:2022成人高考高起点英语专项练习题及答案汇总

  I. Phonetics (10 Points)

  Directions:

  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1. A. height B. hopefully C. honest D. housing

  2. A. generation B. mention C. memory D. metallic

  3. A. persuaded B. happened C. treated D. wounded

  4. A. shout B. touch C. announce D. about

  5. A. excuse B. exercise C. explain D. extremely

  6. A. medium B. western C. Mediterranean D. revolution

  7. A. castle B. vast C. waste D. fasten

  8. A. disappear B. fear C. year D. pear

  9. A. doubt B. sound C. famous D. found

  10. A. correct B. discover C. comfort D. come

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

  Vocabulary and Structure (40 points)

  Directions:

  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  11. The research laboratory is going to the new type of computer to use.

  A. take B. make C. put D. bring

  12. The old woman has a letter from her son in the army to her.

  A. read B. write C. written D. received

  13. of the earth is made up of vast oceans.

  A. Two-third B. Two thirds C. Two third D. Twos- third

  14. Stamps which you don’t want to keep can be with others.

  A. changed B. traded C. threw D. collected

  15. “Jack is no more careful than Tom” means .

  A. Both Jack and Tom are careful B. Neither Jack nor Tom is careless

  C. Both Jack and Tom are careless D. Tom is careful, but Jack isn’t

  16. While cleaning a long-deserted house the other day I came an old photo

  of my grandpa.

  A. to B. by C. across D. with

  17. Jane was ill for about a week, She didn’t until yesterday.

  A. get good B. get rid of C. get over D. get on

  18. —I feel a bit thirsty.

  —Why don’t you have tea?

  A. any B. some C. little D. a few

  19. When wood is burnt, it heat and light, together with heavy smoke.

  A. give up B. sends up C. sends away D. sends out

  20. The soldier from a wound and died a heroic .

  A. died …deadly…death B. was dead…dying…death

  C. died…dead…dying D. was dying…dead…death

  21.—Do you think we’ll still catch the train?

  — Well, we won’t we walk faster.

  A. as B. unless C. until D. no matter how

  22. —Do you mind if I smoke here?

  — .

  A. No, please don’t B. Yes, please

  C. No, not at all D. Yes, if you like

  23. —May I move your bag a little and take this seat?

  — .

  A. I don’t mind B. Go ahead C. It doesn’t matter D. You do it, please

  24. —When will you be free this month, Mr. White?

  — , maybe we’ll be free next Sunday.

  A. Let me be B. Let me see C. Think it over D. I’m afraid

  25. —May I come to attend your lecture?

  — .

  A. No, you’d better not come B. Sure

  C. It’s not worth listening to D. My pleasure

  26. He said he had bought dictionary week before, and

  dictionary was great help to him.

  A. a…the…the…a B. a…/…the…/

  C. a…/…/…a D. the…the…the…the

  27. Mr. Brown, together with his students, to the Science Museum.

  A. has gone B. are going C. have gone D. have been

  28. Although he was in a hurry, he stopped the old man to carry the heavy box.

  A. helping B. to help C. being helped D. helped

  29. During the holidays I shall help my father .

  A. with working B. with his work C. for work D. for working

  30. —Where on earth do we get light and heat?

  —It is from the sun we get them.

  A. which B. on which C. where D. that

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

  31. It’s about time that this problem .

  A. to settle B. should be settled C. be settled D. to be settled

  32. A person a foreign language must be able to use the foreign language

  all his own.

  A. learning, forgetting B. who learns, to forget

  C. to learn, to forget D. using, but

  33. Einstein was given the Nobel Prize Physics in 1921.

  A. in B. at C. on D. for

  34. In the geography lesson, the teacher told the children that the earth round like a ball.

  A. was B. is C. were D. had been

  35. His father died and him a lot of money.

  A. sent B. afforded C. left D. gave

  36. No sooner had he left the police arrived.

  A. when B. then C. than D. before

  37. Still water run .

  A. quick B. deeply C. deep D. quickly

  38. He often goes to school by bike it rains.

  A. besides B. except for C. except D. except when

  39. It is important us the balance of nature.

  A. for…to keep B. of…to keep

  C. for…keeping D. of…to have kept

  40. There is little ink in the bottle, ?

  A. isn’t there B. isn’t it C. is there D. is it

  41. There are many in this hospital.

  A. woman doctors B. women doctors C. women doctor D. doctor woman

  42. Your coat will lose its color it is washed.

  A. after B. until C. though D. not until

  43. —What shall we do this weekend, Sara?

  —What about to a movie?

  A. go B. going C. went D. to go

  44. It is quite clear he won’t see us.

  A. what B. that C. why D. how

  45. There is “u” and “s” in the word “us”.

  A. a…a B. a…an C. an…a D. an…an

  46. Tom told me that you were going to take a trip to America, ?

  A. wouldn’t you B. didn’t he C. weren’t you D. didn’t you

  47. Science seems closer to the question.

  A. to be getting…answering…puzzling B. to get…answer…puzzled

  C. to be getting…answer…puzzling D. getting…answer…puzzling

  48. , we must take time to discuss it carefully.

  A. Being rather difficult

  B. Because the question being rather difficult

  C. the question being rather difficult

  D. Because the question be rather difficult

  49. The teacher told you to do it .

  A. how he said B. as you had been shown

  C. which he told you D. what you had heard

  50. More than one person that kind of experience.

  A. has had B. have had C. are having D. were having

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

  I.Phonetics

  1. C 2. D 3. B 4. B 5. B

  6. A 7. C 8. D 9. C 10. A

  II.Vocabulary and Structure

  11. C 12. A 13. B 14. B 15. C

  16. C 17. C 18. B 19. D 20. A

  21. B 22. C 23. B 24. B 25. B

  26. A 27. A 28. B 29. B 30. D

  31. B 32. A 33. D 34. B 35. C

  36. C 37. C 38. D 39. A 40. C

  41. B 42. A 43. B 44. B 45. B

  46. C 47. A 48. C 49. B 50. A

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

展开全文

成人高考万题库

更多
语文
语文
已有3137240人做题
下载
政治
政治
已有12898369人做题
下载
英语(高起点)
英语(高起点)
已有1147036人做题
下载

成人高考章节课

全部科目

成人高考VIP课

更多热门课程
评论(0条) 发表
Copyright © 2004-
考试吧(m.566.com)北京美满明天科技有限公司
社会统一信用代码:91110108MA01WU311X
帮助中心