考试吧

成人高考

考试吧>成人高考>成人高考模拟试题>正文
2022成人高考高起点英语专项练习题及答案(七)
考试吧 2022-07-13 11:46:21 评论(0)条

  点击查看:2022成人高考高起点英语专项练习题及答案汇总

  完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分。)

  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  If we were asked exactly what we were doing a year ago, we should probably have to say that we could not remember. But if we had kept a book and written in it an account of _31_ each day, we should be able to give an answer _32_ the question.

  It is the same in the history. _33_ have been forgotten because we do not have any written account of them. Sometimes men _34_ a record of the important happenings in _35_ country, _36_ often it was destroyed by fire or in a war. Sometimes there was never any written record at all because the people _37_ did not know how to write. For example, we know _38_ the people who lived in China 4,000 years ago, because they could write and _39_ written records for these who live _40_ them. But we know _41_ nothing about the people who lived even 200 years ago in Central Africa, because they _42_.

  Sometimes, of course, even if the people cannot write, they may know something of the past. They have learned about it from _43_ people, and often songs and dances and stories have been made about the most important happenings, and these have been sung and acted and told _44_ many generations (後代)。 Most people are proud to tell _45_ their fathers did in the past. This we may call “remembered history”。 _46_ has now been written down. It is not so exact _47_ so valuable to us _48_ written history is, because words are much more easily _49_ when used again and again in speech than copied in writing. But _50_ no written records, such spoken stories are often very helpful.

  ( )31.A. what to do B. what we did C. how to do D. how we did

  ( )32.A. for B. in C. on D. to

  ( )33.A. all things B. Many things C. More D. Much

  ( )34.A. did keep B. should keep C. would keep D. were keeping

  ( )35.A. our B. your C. their D. his

  ( )36.A. still B. but C. even D. or

  ( )37.A. when and where B. of when and where

  C. that time and place D. of that time and place

  ( )38.A. a good deal about B. a lot of about C. many D. much

  ( )39.A. left B. gave C. leave D. send

  ( )40.A. before B. after C. later D. for

  ( )41.A. almost B. most C. at most D. mostly

  ( )42.A. have not learned to write B. have learned to write

  C. had learned how to write D. had not learned to write

  ( )43.A. older B. the oldest C. outside D. most

  ( )44.A. by B. about C. for D. within

  ( )45.A. how B. which C. that D. what

  ( )46.A. Some of it B. Some of them C. All of it D. Many of them

  ( )47.A. and B. or C. yet D. even

  ( )48.A. as B. that C. such D. so

  ( )49.A. moved B. forgotten C. recited D. changed

  ( )50.A. where B. there C. where there are D. where they are

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

  完形填空

  31.B 32.D 33.B 34.A 35.C

  36.B 37.D 38.A 39.C 40.B

  41.A 42.D 43.A 44.C 45.D

  46.A 47.B 48.A 49.D 50.C

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

展开全文

成人高考万题库

更多
语文
语文
已有3137240人做题
下载
政治
政治
已有12898369人做题
下载
英语(高起点)
英语(高起点)
已有1147036人做题
下载

成人高考章节课

全部科目

成人高考VIP课

更多热门课程
评论(0条) 发表
Copyright © 2004-
考试吧(m.566.com)北京美满明天科技有限公司
社会统一信用代码:91110108MA01WU311X
帮助中心