考试吧

成人高考

考试吧>成人高考>成人高考模拟试题>正文
2022成人高考高起点英语专项练习题及答案(四)
考试吧 2022-07-11 12:08:37 评论(0)条

  点击查看:2022成人高考高起点英语专项练习题及答案汇总

  完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _31_ he went to the window and looked out. He was _32_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _33_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _34 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _35_ by the night train _36_ taking a taxi.

  Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _37_ to one of the branches, so that they could swing on it.

  Mr. Jones saw the professor _38_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _39_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _40_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.

  _47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

  ( )31.A. because B. as C. so D. for

  ( )32.A. surprised B. glad C. worried D. excited

  ( )33.A. studied B. worked C. stayed D. lived

  ( )34.A. passing B. doing C. carrying D. sending

  ( )35.A. left B. gone C. taken D. arrived

  ( )36.A. because of B. instead of C. by D. with

  ( )37.A. rope B. line C. stick D. ruler

  ( )38.A. run B. walk C. jump D. stop

  ( )39.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

  ( )40.A. carried B. grasped C. took D. threw

  ( )41.A. hard B. high C. heavily D. greatly

  ( )42.A. garden B. tree C. land D. air

  ( )43.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

  ( )44.A. Backwards and forwards B. Up and down

  C. Left and right D. Around and around

  ( )45.A. running B. stopping C. rising D. falling

  ( )46.A. enough B. more C. too D. less

  ( )47.A. At first B. At last C. At once D. At least

  ( )48.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

  ( )49.A. on B. for C. by D. with

  ( )50.A. clean B. slow C. funny D. quiet

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

  完形填空

  31.C 32.A 33.D 34.C 35.D

  36.B 37.A 38.D 39.B 40.B

  41.A 42.D 43.C 44.A 45.A

  46.C 47.B 48.D 49.A 50.D

  >>>>成人高考备考历年真题很重要 点击下载万题库免费做真题,还有专业老师的答案解析哦!

2022成人高考专升本英语作文题目及范文:接机

扫描/长按二维码关注 助成考一臂之力
获取2022成考报名时间
获取历年成考真题解析
免费观看直播考点解析
下载内部精华考点资料

万题库下载微信搜索"成考万题库"

展开全文

成人高考万题库

更多
语文
语文
已有3137240人做题
下载
政治
政治
已有12898369人做题
下载
英语(高起点)
英语(高起点)
已有1147036人做题
下载

成人高考章节课

全部科目

成人高考VIP课

更多热门课程
评论(0条) 发表
Copyright © 2004-
考试吧(m.566.com)北京美满明天科技有限公司
社会统一信用代码:91110108MA01WU311X
帮助中心