考试吧

四六级

考试吧>四 六 级>英语四六级模拟试题>英语四级模拟试题>正文
2019年6月大学英语四级词汇练习题及答案(9)
考试吧 2019-06-12 15:04:13 评论(0)条

  点击查看:2019年6月英语四级词汇练习题及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(9)

  1.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

  A.favourite

  B.original

  C.sufficient

  D.expert

  2.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

  A.quaarel

  B.symbol

  C.automobile

  D.farewell

  3.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

  A.protest

  B.punishment

  C.protection

  D.project

  4.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

  A.desirable

  B.doubtful

  C.good

  D.wanted

  5.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

  A.emerge

  B.output

  C.starve

  D.tend

  6.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

  A.terminal

  B.temporary

  C.regular

  D.chamber

  7.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

  A.render

  B.trust

  C.receipt

  D.tale

  8.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

  A. insure

  B.purse

  C.purchase

  D.pursue

  9.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

  A. implication

  B.reference

  C.sample

  D.saucer

  10.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

  A.trailed

  B.varied

  C.twisted

  D.wicked

  答案:

  1.D 2.D 3.D 4.A 5.A

  6.B 7.C 8.D 9.B 10.C

  11.When heated, water changes into _______.

  A.solid

  B.vapour

  C.liquid

  D.air

  12.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.

  A.exceed

  B.exclaim

  C.excess

  D.extend

  13.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.

  A.factor

  B.false

  C.evident

  D.elastic

  14.He _______ his father in appearance but not in height.

  A.repeats

  B.looks

  C.resembles

  D.likes

  15.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.

  A.ranked

  B.recorded

  C.stocked

  D.stripped

  16.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.

  A.surrounding

  B.foregoing

  C.swaying

  D.frowning

  17.This is a poem about _______ life in the American West.

  A.bay

  B.chamber

  C.frank

  D.dozen

  19.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.

  A.filter

  B.fold

  C.partial

  D.commercial

  20.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.

  A.worship

  B.vain

  C.reveal

  D.associate

  答案:

  11.B 12.A 13.C 14.C 15.A

  16.C 17.A 19.D 20.D

  点击下载:2019年英语四级大纲词汇(带音标)

 

扫描/长按二维码可帮助通过46级考试
获取四六级考试资讯
获取四六级通关技巧
获取精选四六级试题
获取作文听力等资料

四六级万题库 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

展开全文
评论(0条) 发表
触屏版电脑版
Copyright © 2004-2019
考试吧(m.566.com)北京雄鹰教育科技股份有限公司
社会统一信用代码:91110 10877 95089 232
帮助中心