考试吧

四六级

考试吧>四 六 级>英语四六级模拟试题>英语四级模拟试题>正文
2019年6月大学英语四级词汇练习题及答案(8)
考试吧 2019-06-12 15:00:20 评论(0)条

  点击查看:2019年6月英语四级词汇练习题及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(8)

  1.This watch is _______ by hand, not by machine, so it is very expensive.

  A.flat

  B.coined

  C.bored

  D.manufactured

  2.These two horses look so much alike that we can not _______ one from the other.

  A.differ

  B.detail

  C.distinguish

  D.defeat

  3.The president of that company was very calm during the political _______.

  A.failure

  B.fashion

  C.proceed

  D.crisis

  4._______ is usually the chief enemy of the camera lens.

  A.Oxxasion

  B.vain

  C.Moisture

  D.Deck

  5.The _______ left the ship after sixty hours of hard struggle.

  A.dash

  B.cell

  C.crew

  D.gay

  6.On our way to Beijing, we visited Xi’an, a city of two million _______, and stayed there for two days.

  A. insects

  B.human

  C.inhabitants

  D.flights

  7.One of the main reasons for air pollution is that many cars _______ smoke into the atmosphere.

  A.gather

  B.hire

  C.discharge

  D.escape

  8.Don’t forget to _______ to let us know you arrived safely.

  A.cable

  B.cage

  C.border

  D.bay

  9.She gave him a _______ that she could not come to his party.

  A.mistress

  B.shoot

  C.neck

  D.hint

  10.When the temperature is below zero, water will _______.

  A.freeze

  B.virtue

  C.sink

  D.seek

  答案:

  1.D 2.C 3.D 4.C5.C

  6.C 7.C 8.A 9.D 10.A

  11.1,3,5,7 and 9 are _______ numbers and 2,4,6 and 8 are not.

  A.odd

  B.even

  C.extra

  D.nut

  12.He always _______ to everything and never agrees with anybody.

  A.projects

  B.gives

  C.folds

  D.objects

  13.I was born in Japan, but I have _______ Chinese citizenship.

  A.retained

  B.represented

  C.reported

  D.required

  14.He made a rough _______ of the first floor of that building, showing us where his office was located.

  A.painting

  B.illustration

  C.drawing

  D.sketch

  15.He is deeply _______ in the trouble of his company.

  A. involved

  B.occurred

  C.packed

  D.represented

  16.He always leaves _______ for all the words he does not know in his translation.

  A.blankets

  B.blind

  C.black

  D.blanks

  17.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because they do no good to health.

  A.vices

  B.habits

  C.customs

  D.copies

  18.The news has not yet been officially _______ by the government.

  A.struck

  B.confirmed

  C.founded

  D.pointed

  19.These are two _______ issures, but people often take them as one.

  A.ruin

  B.nest

  C.distinct

  D.castle

  20.What _______ did you watch on television last night?

  A.wave

  B.frequency

  C.channel

  D.tunnel

  答案:

  11.A 12.D 13.A 14.D 15.A

  16.D 17.A 18.B 19.C 20.C

  点击下载:2019年英语四级大纲词汇(带音标)

 

扫描/长按二维码可帮助通过46级考试
获取四六级考试资讯
获取四六级通关技巧
获取精选四六级试题
获取作文听力等资料

四六级万题库 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

展开全文
评论(0条) 发表
触屏版电脑版
Copyright © 2004-2019
考试吧(m.566.com)北京雄鹰教育科技股份有限公司
社会统一信用代码:91110 10877 95089 232
帮助中心