考试吧

四六级

考试吧>四 六 级>英语四六级模拟试题>英语四级模拟试题>正文
2019年6月大学英语四级词汇练习题及答案(7)
考试吧 2019-06-12 14:59:20 评论(0)条

  点击查看:2019年6月英语四级词汇练习题及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(7)

  1.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger.

  A.express

  B.explode

  C.ecploit

  D.expose

  2.This newspaper often _______ the government’s opinion, not the public opinion

  A.affects

  B.reacts

  C.reflects

  D.recognizes

  3.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front.

  A.feedback

  B.backward

  C.withdraw

  D.departure

  4.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally.

  A.dramatic

  B.original

  C.considerable

  D.temple

  5.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech.

  A.evolution

  B.sign

  C.individual

  D.ceremony

  6.The dog _______ the rabbit but could not catch it.

  A.ceased

  B.chained

  C.checked

  D.chased

  7.If your letter is over weight, you must pay for the _______.

  A.excess

  B.exceed

  C.checked

  D.chased

  8.In the class the teacher asked the students to _______ their bad habits.

  A.weaken

  B.omit

  C.overcome

  D.overtake

  9.When you study in the United States, usually you have to buy your own health _______.

  A.insurance

  B.expense

  C.evidence

  D.payment

  10.Chocolate and ice-cream have different _______.

  A.favour

  B.favourites

  C.fever

  D.flavours

  答案:

  1.D 2.C 3.C 4.A 5.D

  6.D 7.A 8.C 3.A 10.D

  1.This is an _______ that will not be easily forgotten.

  A.impact

  B.academic

  C.insult

  D.alternative

  1.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.

  A. engage

  B.comfort

  C.execute

  D.forgive

  13.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.

  A.harbour

  B.function

  C.definite

  D.essential

  14.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.

  A.fountain

  B.fix

  C.tight

  D.fasten

  15.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.

  A.owing

  B.device

  C.tired

  D.extra

  16.My throat is _______. I cannot speak any more.

  A.sore

  B.purchase

  C.glow

  D.faint

  17.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.

  A.transferred

  B.transformed

  C.transmitted

  D.transported

  18.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.

  A.case

  B.double

  C.enclose

  D.nonsense

  19.Many English words are _______ from Latin.

  A.displayed

  B.spread

  C.lost

  D.derived

  20.I feel _______ to say that I can not believe what he said.

  A.wanted

  B.observed

  C.obliged

  D.wandered

  答案:

  11.C 12.D 13.D 14.D 15.D

  16.A 17.A 18.C 19.D 20.D

  点击下载:2019年英语四级大纲词汇(带音标)

 

扫描/长按二维码可帮助通过46级考试
获取四六级考试资讯
获取四六级通关技巧
获取精选四六级试题
获取作文听力等资料

四六级万题库 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

展开全文
评论(0条) 发表
触屏版电脑版
Copyright © 2004-2019
考试吧(m.566.com)北京雄鹰教育科技股份有限公司
社会统一信用代码:91110 10877 95089 232
帮助中心