考试吧

四六级

考试吧>四 六 级>英语四六级模拟试题>英语四级模拟试题>正文
2019年6月大学英语四级词汇练习题及答案(5)
考试吧 2019-06-12 14:54:03 评论(0)条

  点击查看:2019年6月英语四级词汇练习题及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(5)

  1.Students with _______ problems may apply for student loans.

  A.economic

  B.financial

  C.male

  D.economical

  2.Both sugar and salt can ______in water.

  A.desert

  B.absorb

  C.dissolve

  D.involve

  3.I have not heard anything from him since his _______.

  A.departure

  B.fault

  C.foundation

  D.acciptance

  4.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

  A.conduct

  B.stoop

  C.commit

  D.sweat

  5.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

  A.connected

  B.sustained

  C.associated

  D.suspended

  6.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because he could not stand any more.

  A.temper

  B.terror

  C.verse

  D.contain

  7.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research.

  A. continuous

  B.difficult

  C.convenient

  D.sufficient

  8.When traveling alone in the mountains, you’d better take a _______ with you in case you get lost.

  A.compass

  B.compress

  C.complse

  D.campus

  9.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions in class.

  A.ruin

  B.restrain

  C.import

  D.impose

  10.If you have any problems during your study here, please do not _______ to call me for help

  A.hesitate

  B.despair

  C.urge

  D.request

  答案:

  1.B 2.C 3.A 4.C 5.D

  6.A 7.C 8.A 9.B 10.A

  11.English has become a communication _______ for people from different countries.

  A.merit

  B.stream

  C.enjoyment

  D.medium

  12.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

  A.shed

  B.tempted

  C.reserved

  D.devoted

  13.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

  A.disappointed

  B.deserted

  C.clarified

  D.opposed

  14.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

  A.an origin

  B.a detail

  C.an example

  D.an outline

  15.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

  A.chapter

  B.ceremony

  C.chamber

  D challenge

  16.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

  A.stain

  B.stable

  C.peaceful

  D.pink

  17.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

  A.performance

  B.policy

  C.smart

  D.statement

  18.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

  A. Alike

  B.Folk

  C.Twin

  D.Former

  19.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

  A.fuel

  B.frown

  C.fulfill

  D.frost

  20.Please do not _______ when somebody else is talking.

  A. intend

  B.interpret

  C.interupt

  D.invest

  答案:

  11.D 12.A 13.A 14.D 15.D

  16.B 17.A 18.C 19.C 20.C

  点击下载:2019年英语四级大纲词汇(带音标)

 

扫描/长按二维码可帮助通过46级考试
获取四六级考试资讯
获取四六级通关技巧
获取精选四六级试题
获取作文听力等资料

四六级万题库 | 微信搜索"万题库英语四六级考试"

展开全文
评论(0条) 发表
触屏版电脑版
Copyright © 2004-2019
考试吧(m.566.com)北京雄鹰教育科技股份有限公司
社会统一信用代码:91110 10877 95089 232
帮助中心